Zwanger

Je bent zwanger. Wat leuk!

Uiteraard is het fantastisch om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen. Alleen of samen met je partner. Of allebei natuurlijk. Ik doe dit graag voor je tijdens een zwangerschapsshoot. Hierbij leg ik jouw verhaal vast door foto’s van jou en je mooie buik te maken, maar ook van belangrijke andere details. Details die jouw/ jullie verhaal vertellen en deel uitmaken van de zwangerschap. Zo kan je denken aan een breiwerkje dat je aan het maken bent, een mooi item uit de babykamer, je partner die aan het klussen is in de babykamer of een bepaalde zoetigheid waar je maar niet van af kunt blijven nu je zwanger bent.

Shoot Basis

€175,-

35 foto’s | 1 uur fotografie | Online gallery met de foto's in een hoge resolutie en een lage resolutie voor online gebruik.

Incl. BTW. Incl. reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Sliedrecht. Daarbuiten wordt € 0,25 per km berekend.

Shoot compleet

€245,-

Alle foto's | 1,5 / 2 uur fotografie | Online gallery met foto's in een hoge resolutie en een lage resolutie voor online gebruik. Mini linnen fotoalbum van 15 x 15 cm.

Incl. BTW. Incl. reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Sliedrecht. Daarbuiten wordt € 0,25 per km berekend.

Niets is mij te gek! Laten we er gewoon een feestje van maken. En geen nood. Ik stel je binnen no-time op je gemak, zodat je lekker puur op de foto staat. Precies zoals jij bent en je je op dat moment voelt: trots!

Direct een zwangerschapsfotoshoot inplannen?

Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak.

Hebben jullie interesse?