Nieuw leven

Je bent net mama (of papa) geworden van een kleintje. Gefeliciteerd! Logisch dat je apentrots bent en de kleine spruit wilt vastleggen op beeld. Ik doe dit graag voor je. Neem voor het maken van een afspraak contact met me op. Dit kan ook een aantal weken voor de uitgerekende datum.

Geen afbeelding geselecteerd

Waar moet je rekening mee houden bij de newborn fotoshoot?

Voordat ik op de afgesproken tijd naar jou toe kom, is het prettig als de kleine is voorzien van een schone luier, een bad en een voeding zodat we direct aan de slag kunnen en zo min mogelijk ‘gestoord’ worden in het vastleggen van jullie grote geluk.

Bij voorkeur fotograaf ik in een ruimte waar er veel daglicht naar binnen valt. Dit geeft een mooie, frisse belichting. De baby kan voor het mooiste resultaat het best een lichte kleur dragen.

Uiteraard bekijk ik ook de ruimte om het kindje heen met een frisse blik. Naast jullie baby zelf, leg ik ook de babykamer, speeltjes en andere details vast. Dit doe ik om het hele verhaal vast te leggen van dit bijzondere moment. Op deze manier heb je de rest van je leven een fantastische weergave van die speciale dag, maar ook van de kraamtijd in zijn algemeen.

Shoot Basis

€175,-

35 foto’s | 1 uur fotografie | Online gallery met de foto's in een hoge resolutie en een lage resolutie voor online gebruik.

Incl. BTW. Incl. reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Sliedrecht. Daarbuiten wordt € 0,25 per km berekend.

Shoot compleet

€245,-

Alle foto's | 1,5 / 2 uur fotografie | Online gallery met foto's in een hoge resolutie en een lage resolutie voor online gebruik. Mini linnen fotoalbum van 15 x 15 cm.

Incl. BTW. Incl. reiskosten binnen een straal van 15 km vanaf Sliedrecht. Daarbuiten wordt € 0,25 per km berekend.

Hoe werkt de fotoshoot?

Ik adviseer de fotoshoot in te plannen als de newborn zo’n 2 a 3 weken oud is. Jullie baby is dan-als het goed is- nog lekker veel aan het slapen waardoor ik gemakkelijk fantastische foto’s kan maken. Zo niet? Maak je geen zorgen. Samen zorgen we ervoor dat de fotoshoot een succes wordt!

Hebben jullie interesse?